FIBROBLASTIGA SUVEKS SILEDAKS!

FIBROBLASTIGA SUVEKS SILEDAKS!

MILLAL? Enne kevade tulekut on viimane aeg hakata mõtlema naha turgutamisele ning äratada oma rakukesed pikast talveunest.

KUIDAS? Protseduuri käigus aktiveeritakse plasmapliiatsiga fibroblasti rakukesi, et need saaksid taas topeltkiirusel toota uut kollageeni. Plasmapliiatsi sähvatused tekitavad naha pindmisesse kihti pisikesed ümarad augukesed. Paranemise käigus tõmbub nahk augukeste servadelt kokku ning tekitab seeläbi juba koheselt siledama efekti.

KOLLAGEEN. Aga see ei ole veel kaugeltki kõik – siit alles algab kollageeni tootmine, mis ongi oluline meie noorusliku naha säilitamiseks. Kollageeni tootmisprotsess pärast fibroblastide aktiveerumist töötab maksimumkiirusel koguni kuni kolm kuud pärast protseduuri. Optimaalne aeg kordusprotseduurile tulekuks on vahemikus kaks kuni kolm kuud pärast esimest korda, sest seejärel langeb kollageeni tootmine taas oma tavapärasesse rütmi.

Loe täpsemalt www.fibroblast.ee

ETTEVAATUST KEVADEL! Ära jää aja broneerimisega hiljaks, sest fibroblasti protseduuri on võimalik teostada vaid sügisest varakevadeni. Miks? Sest pärast protseduuri ei tohi nahk kaks kuud päikest saada, uus nahk on õrn ja õhuke ning seetõttu vastuvõtlik UV-kiirgusele. Minnes õhukese nahaga päevitama, võivad tekkida pigmendilaigud.

Fibroblastiga otsaesise kortsude silumine

Fibroblastiga silmalaugude tõstmine